Çarşamba Belediyesi’nden Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Kitap


Çarşamba Belediyesi’nden Üniversiteye Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Kitap

Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Çarşamba ilçesi Atatürk İlkokulunda, üniversite adayları için ücretsiz olarak açılan üniversiteye hazırlık kurslarında okuyan 240 öğrenciye kitap dağıtıldı. Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle ücretsiz olarak açılan kursta, öğrencilere soru bankası ve konu anlatımlı kitaplar Çarşamba Belediyesi tarafından yayın evlerinden alınarak öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencileri motive eden bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize biz de bir katkı sağlamak ve geleceğimiz olan gençlerimize eğitim alanında faydalanabilecekleri bir imkan sunmak için Halk Eğitim Merkezimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte ücretsiz olarak kurslar açtık. Üniversite adayı öğrencilerimizden tek beklentimiz başarılı olmaları, ülkemiz ve milletimiz için faydalı işlere imza atmalarıdır. Belediye olarak ilçemizde 240 öğrencimiz için ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdik. Burada eğitim gören öğrencilerimiz inşallah Haziran ayında yapılacak sınavı kazanacaklar, bir kısmı doktor, öğretmen, hakim, mühendis olacaklar” diye konuştu. Öğrencilerde Başkan Dündar’a üniversiteye hazırlanan öğrencilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Üniversite adaylarına ücretsiz kitapların dağıtım programına Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin, okul müdürü ve öğrenciler katıldı.


Yayın Tarihi: 14/10/2017