Canik'ten 15 Temmuz'da Hem Nöbet Hem Sempozyum


Canik'ten 15 Temmuz'da Hem Nöbet Hem Sempozyum

Canik Belediyesi, 15 Temmuz'da iki büyük organizasyona birden imza atıyor. Hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde "Nöbet" tutulacak olan Canik'te bir de "8. Uluslararası 15 Temmuz Bağlamında Din ve Toplum" sempozyumu düzenlenecek.

Hain darbe girişimini unutturmamayı amaçlayan Canik Belediyesi, 15 Temmuz'un 1. yıldönümünde hem Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda nöbet programı hem de uluslararası sempozyum gerçekleştirecek. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak nöbette "Milletçe Nöbetteyiz, Bayrağını Al Gel" adı altında Canikliler hainlere "Biz buradayız" diyecek. Yine bilim insanları 8. Uluslararası 14 ve 15 Temmuz arasında iki gün boyunca "15 Temmuz Bağlamında Din ve Toplum" Sempozyumunda Canik'te buluşacak.

15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ

Ülkeye, millete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yapılan hain darbe girişimini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik Belediyesi olarak nasıl ki 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece ilk önce meydana indiysek, şimdi de sorumluluğumuzun farkında olarak 15 Temmuz'da nöbette olacağız. Ayrıca düzenleyeceğimiz uluslararası sempozyumda 15 Temmuz hain darbe girişimini ele alarak hem toplumun bilgilerinin tazelenmesini hem de 15 Temmuz'un unutulmamasını ve insanlarımızın FETÖ terör örgütüne karşı uyanık kalmasını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 07/07/2017