Caner Göktepe Milletvekili Aday Adayı Oldu


Caner Göktepe Milletvekili Aday Adayı Oldu

10 yıl AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve son kongrede İl Yönetim Kurulu Üyesi Olarak görev alan Caner Göktepe, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için AK Parti'den Samsun Milletvekili aday adayı oldu.

Başvuru dilekçesini AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'a sunan Caner Göktepe, yaptığı basın açıklamasında, AK Parti’de 2003 yılından bu güne çeşitli kademelerde görev yaptığını belirterek şunları söyledi;

“Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inşallah bu seçimi de kazanacağız. AK Parti teşkilatları ve sevdalıları olarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde, Samsunluların desteği ile partimizi ilimizde rekor bir oy oranı ile birinci parti yapacağız. Bu süreçte ben de bu hedefe katkı vermek, gençlerin ve Samsun’un sesi olmak için doğup büyüdüğüm Samsunumdan sevdalısı olduğum partimden milletvekili aday adayı oldum. Şahsım ile alakalı karar her ne olursa olsun, partimin sevdalısı, liderimizin neferi, davamın bekçisi olmaya devam edeceğim”


Yayın Tarihi: 28/04/2018