Büyükşehir'in Sağlığı Büyük Anadolu'ya Emanet


Büyükşehir'in Sağlığı Büyük Anadolu'ya Emanet

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde belediye çalışanları ve birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. 

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, iş merkezleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor. 

Protokol çerçevesinde Büyük Anadolu Hastaneleri'nde sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan yararlanmaları için sağlık anlaşması yapılıyor.

Bu kapsamda Büyük Anadolu Hastaneleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde belediye çalışanları ve birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. 

Uzun zamandır Samsun Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederek sağlık hizmeti aldıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Sefer Arlı, "Bu tercih noktasında Büyük Anadolu Hastaneleri ile sağlık anlaşması yaptık. Belediye çalışanlarınımız ve birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Bu fırsatı bize sundukları için hastane yönetimine teşekkür ediyorum" dedi. 

Alanında uzman kadrosu, son teknoloji ekipmanlarıyla kaliteli hizmet vermek, insanlara şifa dağıtmak için çalıştıklarını belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ise, “Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Samsun'a büyük hizmetler, projeler kazandıran, Büyükşehir Belediyesi ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Belediye yetkilileri ve çalışanları yıllardır bizleri tercih ettiklerini ve aldıkları sağlık hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. Onların bu sözleri bizleri daha da mutlu etti, gururlandırdı. Bundan sonra da yaptığımız anlaşma çerçevesinde kendilerine indirimli bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyor, sağlıklı bir yaşam diliyoruz" dedi.


Yayın Tarihi: 11/07/2017