Bütünşehir Dergisi Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda


Bütünşehir Dergisi Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda

Samsun Bütünşehir Dergisi Arapça Özel Sayısı, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda.

Samsun Bütünşehir Dergisi, Samsun’un Arap Turizminde hak ettiği payı alabilmesi ve Mayıs ayında başlayacak olan turizm sezonuna hazırlık için Cidde’ye adeta çıkarma yaparak Arap turizminde Samsun’un önemli bir seçenek olduğunu Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda anlatıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı – OKA ve Samsun’un önemli firmaları Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nda açtıkları standlarda Arap ziyaretlerine Bütünşehir Dergisi Arapça özel sayısını takdim ederek Samsun’a davet ediyor.

TURİSTLERE REHBER OLACAK!

Bütünşehir Dergisi imtiyaz Sahibi ve Genel koordinatörü Nuri Ayar, Samsun’un Arap Turizminde Trabzon ve Ordu illerinin gerisinde olmasının en önemli sebeplerinden birisinin tanıtım eksikliği olduğunu belirterek, Samsun’un Arap turizminde hak ettiği payı alabilmesi için Samsun’un tanıtımına önemli bir katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Yaklaşık üç yıldır Samsun’un tanıtımına önemli katkılar sağlayan Bütünşehir Dergisi’nin Samsun’un gizli kalmış güzelliklerini ve tarihini akademisyenlerden oluşan yazar kadrosu ile önemli projeleri hayata geçiriyoruz.

SAMSUN’U TANITACAK

Ayar, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde üç gün devam edecek tanıtım ve seyahat fuarından sonra Mayıs ayında gerçekleştirilecek fuar için de hazırlık yaptıklarını sözlerine ekledi.

“Samsun il ve ilçelerinde saklı kalmış güzelliklerini Arapça olarak tanıtarak Arap turistlerin Samsun’a gelmeden Samsun hakkında fikir ve bilgi sahibi olmalarını sağlayacağız” diye konuşan Bütünşehir Dergisi imtiyaz Sahibi ve Genel koordinatörü Nuri Ayar, “Samsun’un Pazar payının artması için önemli bir hizmeti gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 28/02/2018