Bizi Ekonomiyle Tehdit Edenlere Meydan Okuyoruz


Bizi Ekonomiyle Tehdit Edenlere Meydan Okuyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi’ne katıldı. Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kongresi açılışında yaptığı konuşmada, “Biz, hiçbir zaman mücadeleden kaçan, davasının ve ülkesinin yıpranması pahasına kendi alanını korumaya çalışan bir parti olmadık, olmayacağız. Kurulduğumuz günden beri, ülkemizde, bölgemizde ve dünyada gördüğümüz her haksızlık, adaletsizlik, zulüm, riyakârlık karşısında sesimizi yükseltmekten geri durmadık, durmayacağız” dedi.

Bizi Ekonomiyle Tehdit Edenlere Meydan Okuyoruz

Erdoğan: “Bugün de birileri bizi güya ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyor. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki, iman varsa imkân da vardır. Milletimiz bugüne kadar nice ihanetleri, nice tuzakları hep imanıyla boğmuştur. Kardeşlerimizin ve dostlarımızın duasıyla, desteğiyle her türlü zorluğun üstesinden geldik. Bugün de yine imanımızla mücadelemizi yürütüyoruz. Türk’ün cesareti ve Müslümanın aklı, imanının tezahürüdür. Hem cesareti, hem aklı olan bu milletin karşısında duracak hiçbir fani güç tanımıyoruz. Hiç kimse bu milletle, bu ülkeyle oynamaya kalkmasın. Çünkü biz ‘ya olacağız, ya öleceğiz’ diyerek hedeflerimize doğru yürüyen bir milletiz.”

“Hak için, vatan için, millet için, insanlık için kavga verilirken pencereden seyretmedik, seyretmeyeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılardan çıkar sağlamaya çalışan menfaatperestlerden olmadıklarını ve olmayacaklarını, ülke yanarken fırsatçılık peşinde koşanlara itibar etmediklerini ve etmeyeceklerini, dünyayı sömürerek kendilerine refah düzeni kuranlara boyun eğmediklerinİ ve eğmeyeceklerini söyledi.

Kaynak: tccb.gov.tr


Yayın Tarihi: 17/08/2018