Beşiktaş, Dinamo Kiev’i Ağırlıyor


Beşiktaş, Dinamo Kiev’i Ağırlıyor

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak, Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer yönetecek.

Şenol Güneş: ‘Kazanmayı Arzuluyoruz’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedeflediklerini ve yarın konuk edecekleri Dinamo Kiev'i yenmek istediklerini belirterek şunları söyledi;

“Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçımız olacak. İlk maçtan 1-1’lik skorla ayrıldık. Yarın da kazanmayı arzuluyoruz. Rakibimiz güçlü bir takım. Takım savunmasını iyi yapan disiplinli, koşan bir takım. Belli yetenekli, önemli oyuncuları var.

Dışarıdan baktığınız zaman sıradan bir takım değil. Tam tersine mütevaiz, iyi oyuncuları olan takım. Bu sezon deplasmanda Shakhtar ile berabere kaldılar. Çok koşan, yardımlaşan, çabuk çıkan bir takıma karşı oynayacağız. Atak oynadığımız kadar disiplinli olmalıyız.

Napoli maçını izledik. 2-1 kaybettiler. 2 tane benzer gol yediler. Savunmada az sayıda olsa da pozisyon verebiliyorlar. Kısır pozisyonlar Şampiyonlar Ligi’nde iyi değerlendirmek lazım. Olabildiğince pozisyon üretmeye çalışmak istiyoruz. Kendi keyif veren oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Maçın sonunda kazanarak ayrılmak istiyoruz.

Sonunda bu gruptan çıkmak istiyoruz. Grubu 3. tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi’ne de gidebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak bizim için kötü bir şık. Kendi futbolunu oynayan, oyuncu kalitemizi göstermeliyiz. Hiç bir rakibi ayırmayacağız. Karşımızda çok ciddi bir rakiple oynayacağız. Oyun kotrolünü kaybetmezsek başarılı olacağımızı düşünüyorum”.


Yayın Tarihi: 27/09/2016