Başkan Tok’tan Personele Aidiyet Vurgusu


Başkan Tok’tan Personele Aidiyet Vurgusu

İlkadım Belediyesi tarafından kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla belediye çalışanlarına 3 gün boyunca 6 oturumda düzenlenen  "İç Kontrol Sistemi İçerisinde Personelin Yeri" konulu farkındalık eğitimi semineri tamamlandı.

Eğitimin kapanış oturumuna katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye çalışanlarına aidiyet duygusu ile hareket etmeleri gerektiğine  vurgu yaparak  " Siz, çalışanlarımız belediyemiz hizmet ve projelerine katma değer sağlayın." dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından kurumsal kapasitenin artırılması amacıyla üç gün boyunca gruplar halinde çalışanlara yönelik düzenlenen "İç Kontrol Sistemi içerisinde personelin yeri" konulu farkındalık eğitimi tamamlandı. 3 gün süren eğitimlerde tüm çalışan personellere ve yöneticilere kamu kurumlarının farkındalıklarını arttırmak, kamu gelir, gider, varlık ve yükümlülüklerinin etkili,ekonomik ve verimli bir şekilde yönetilmesi ile ilgili konular anlatıldı. Gerçekleşen eğitimin son oturumunda belediye personeli ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye personelinin her zaman daha fazla efor sarf etmesi gerektiğini belirtti.

"BELEDİYE BAŞKANI OLSANIZ NELER YAPARSINIZ"

Belediye personellerine anket yapılacağını ve anketin ilk sorusunun "Belediye başkanı olsanız neler yaparsınız?" olacağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyemiz tarafından düzenlenen "İç Kontrol Sistemi İçerisinde Personelin Yeri" eğitim seminerlerine katılım gösteren önem veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu eğitimler bizim için büyük önem taşıyor. Eğitimler sonunda personelimizin farkındalıklarını arttırmak, kamu gelir, gider, varlık ve yükümlülüklerinin etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde yönetilmesi noktasında büyük gelişimler sağlandı. Çalışanlarımızın devamlı öğrenme noktasında, kendilerini gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurma noktasında yoğun çalışmalar gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtmek istiyorum. Her personelimizin çalışma esnasında empati yapmasını istiyorum. Yani masanın diğer tarafında olduğunuzu düşünerek halkımızla ilgilenin. Personellerimiz hem yaşadığı şehre hizmet ediyor hem de ailelerinin geçimini bu kurumdan sağlamış oluyorlar. Belediye personelimizden katılım bekliyoruz. Çalışmaya, hizmete, projeye birlikte gerçekleştireceğimiz her güzel işlere katılım istiyoruz. Çalışanlarımız ile ilerleyen günlerde bir anket gerçekleştireceğiz. Bu anketin ilk sorusu ise "Siz belediye başkanı olsaydınız neler yapardınız?" olacak. Bu soru ile binlerce fikre ulaşarak halkımızın istediği hizmetleri projeleri görmüş olacağız. Tecrübe paylaşımı çok önemli, herkesin her beynin düşüncelerine önem vermek zorundayız" diye konuştu.

Başkan Tok, daha sonra gerçekleşen son eğitim oturumda birim müdürlerine ve belediye çalışanlarına seminere katılım sertifikası verdi.


Yayın Tarihi: 28/01/2016