Başkan Tekintaş: “Galericiler Tek Çatı Altında Toplanacak”


Başkan Tekintaş: “Galericiler Tek Çatı Altında Toplanacak”

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan mecliste alınan kararla birlikte Galericiler Sitesi’nin yapımı için start verildi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GALERİCİLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK”

Yapılan konuşmanın ardından Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nın gündem maddesi görüşüldü. Şehir içerisinde hizmet veren galerici esnafının bir çatı altına toplanmasına imkan sunacak olan Galericiler Sitesi’nin yapımını kapsayan gündem maddesi gerçekleştirilen oylama sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi.

Altınordu Belediye Meclisi tarafından kabul edilen ve Eskipazar Mahallesinde inşa edilecek olan içerisinde 62 iş yeri ve sosyal tesislerin bulunacağı Galericiler Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yıllardır beklenen bir çalışmayı hayata geçireceklerini söyledi. Galericiler Sitesi’nin tamamlanması ile şehir merkezinde galeri kalmayacağını ve hepsinin bir çatı altında toplanacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Eskipazar Mahallesinde galericilerin tek çatı altında toplanacağı, içerisinde 62 iş yeri ve sosyal tesislerin yanı sıra oto pazarında bulanacağı çok özel bir mekân inşa edeceğiz. Galericiler sitesi tamamlandıktan sonra şehir merkezinde ikinci el araba alım satım ticareti olmayacak. Bu kapsamda Galericiler Sitesi için ihaleyi gerçekleştirerek kısa süre içerisinde bitirmeyi ve şehir merkezindeki alanları bir araya toplamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Altınordu Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı müdürlüklerden gelen gündem maddelerinin oylanması ve görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.


Yayın Tarihi: 05/08/2018