Başkan Taşçı’dan Gazetecilere Teşekkür


Başkan Taşçı’dan Gazetecilere Teşekkür

‘Birlikte üretiyor, birlikte çalışıyoruz…’

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çalışmalarımızın ve projelerimizin halka duyurulması noktasında destek veren, eleştiri, öneri ve tavsiyeleriyle projelerimizi güçlendiren gazetecilere teşekkür ediyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, zor şartlarda halkın haber alma özgürlüğünü temsil eden gazetecilerin, bu özel günlerini kutladı. Başkan Taşçı, “Çalışmalarımızda en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de gazetecilerdir. Samsun medyası bu anlamda, Türkiye’nin en önemli ve güçlü medya yapılarından birisidir" ifadelerini kullandı.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu, bütün zorluklarına rağmen, halkın haber alma özgürlüğünü en iyi şekilde temsil etmek için mücadele eden gazetecilerin, önemli kamusal bir hizmet verdiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Gazetecilik, sorumluluğu ve zorlukları büyük bir meslek. Bazen yağmur, kar, çamur içerisinde mesleklerini yerine getirmeye çalışan gazeteciler, bazen de en tehlikeli coğrafyalarda, mermilerin arasında görev yapmaktadır. Bütün bu zorluklara katlanıyor olmalarının tek nedeni de, mesleklerine duydukları büyük aşktır. Sorumluluğun bilincinde, ülkesinin menfaatlerini, şehrinin önceliklerini kendisine görev edinen tüm gazetecilere, büyük saygı duyuyorum” dedi.

Atakum Belediyesi olarak, hayata geçirdikleri projelerin ve gerçekleştirdikleri kapsamlı çalışmaların halka duyurulması noktasında, kentin gazetecileri ve medya kuruluşlarıyla dirsek temasında olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de gazetecilerdir. Samsun medyası bu anlamda, Türkiye’nin en önemli ve güçlü medya yapılarından birisidir. Bu vesileyle, çalışmalarımızın ve projelerimizin halka duyurulması noktasında destek veren, eleştiri, öneri ve tavsiyeleriyle projelerimizi güçlendiren gazetecilere teşekkür ediyorum. Başta kentimizin gazetecileri olmak üzere, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/01/2018