Başkan Taşçı’dan Bayram Mesajı: “Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun”


Başkan Taşçı’dan Bayram Mesajı: “Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun”

Bayramların birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban Bayramının milletimiz ve tüm İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kurban Bayramını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Mazlum İslam coğrafyası başta olmak üzere, dünya üzerinde yaşanan savaşların, acıların ve gözyaşlarının bir an önce sona ermesini diliyorum. İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

“Kurban Bayramı paylaşmaktır” diyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban Bayramı kucaklaşmanın, paylaşmanın, barışmanın temsilidir. İhtiyaç sahiplerinin, yetimlerin, düşkünlerin korunup kollanmasını hepimizin görevi olarak görüyorum. Özellikle Kurban Bayramının, bu görev için önemli bir tetikleyici olması gerektiğine inanıyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları da her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizle savuşturuyoruz. Kurban Bayramının birleştirici gücüyle beraber milletçe bir olalım, iri olalım, diri olalım. Bu anlamda bayramı en güzel şekliyle yaşayabilmek adına milletçe kucaklaşıp, paylaştıkça daha da güzelleşecek bir bayram diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Her yıl olduğu gibi bu bayram da ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ kampanyasıyla binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti teslim edeceklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ kampanyası ile bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. 444 40 55 numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz. Kapınıza kadar gelerek sizden teslim aldığımız kurban etlerinizi, önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 19/08/2018