Başkan Şahin : “Biz Bu Oyunları Bozarız”


Başkan Şahin : “Biz Bu Oyunları Bozarız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bu ülkenin başında güçlü bir hükümet ve güçlü bir Meclis oldukça biz bu oyunları her zaman bozarız” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Alaçam İlçesi Pelitbükü Dütmen Yaylasında düzenlenen “2. Dütmen Keşkek Şenliği”ne katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Şahin memleket üzerinde emelleri olanların bu emellerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade ederek “ O bakımdan büyük Türk Milleti olarak sonsuza kadar hür ve bağımsız, barış, kardeşlik, dostluk içinde nice böyle güzel bayramları yaşamamızı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Allah Milletimize, devletimize zeval vermesin diyorum. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden buyana üzerinde oynanan oyunlar, kurulan tuzaklar hiç bitmedi. Her 10 yılda bir yapılan darbelerle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi engellenmiştir. Hele de son dönemlerde yaşadığımız gezi olayları ve 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi ile ülkemizin önü kesilecek, belki de bugün Suriye gibi olacaktık. 15 Temmuz’da ABD’nin kuklası konumundaki hainler darbe yapmak istedi. Ama çok şükür başımızda dirayetli bir Cumhurbaşkanımızın olması, milletin ona olan güveni ile direnmesi ve Askerimizin içinde olan kahramanların birlikte hareket etmesi ile bu darbe girişimi engellendi. Bu ülkenin başında güçlü iktidar, güçlü Meclis olursa biz bu oyunları her zaman bozarız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 16/06/2018