Başkan Muharrem Göksel Gündemi Değerlendirdi


Başkan Muharrem Göksel Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Göksel, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda bir araya geldiği basın mensuplarına 16 Nisan Referandum seçimleri ve Ak Parti 3. Olağan Kongresini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Olağan Kongre de AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Göksel, " Erdoğan’ın Ak Parti Genel başkanı seçilmesi bize onur ve gurur vermiştir, kongrede yeni ufuklar belirlendi, siyasi, ekonomik ve sosyolojik hedefler. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizi heyecanlı, çoşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleştirdik. 21 delege 6 milletvekili toplamda 27 delege ile kongreye katıldık. Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ın parti yönetimindeki yerini koruması bizi mutlu etti. Bizim beklentimiz bir arkadaşımızın daha orada olacağı yönünde idi, MKYK olmadı ancak partimizin diğer organlarına olabilir diye bekliyoruz" dedi.

Teşkilat çalışmaları ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Göksel, "16 Nisan Referandum seçimlerinde başarılı olduk. Bu başarının sırrı birbirimize olan güven ve uyumumuzdur. Bu seçim soncunda yeni bir ufuk açıldı, yeni bir sisteme geçildi. Ramazan bayramından sonra delege seçimleri ile birlikte ilçe ve il kongrelerini yapacağız. Samsun teşkilatları açısından bir problemimiz yok. Milletvekilleri, belediye başkanları teşkilatlar uyumlu bir şekilde çalışıyor" dedi.


Yayın Tarihi: 22/05/2017