Başkan Kul’dan Terme’nin Eski Yöneticilerine Teşekkür Plaketi


Başkan Kul’dan Terme’nin Eski Yöneticilerine Teşekkür Plaketi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de görev yapmış önceki dönem Belediye Başkanları ve meclis üyelerine birer plaket takdim ederek kendilerine teşekkür etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “yerel buluşmalar” toplantıları çerçevesinde Terme’de görev yapmış önceki dönem belediye başkanları ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya ilçede önceki yıllarda belediye başkanı olarak görev yapan Mehmet Aygın ve Yalçın Külahlı’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı.

İNSANLARIN MUTLULUĞU İÇİN

Konuşmasına Başkan Kul’a teşekkür ederek başlayan eski Belediye Başkanı Mehmet Aygın, “Bugün bizleri buraya davet eden ve toplanmamızı sağlayan Başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Belediyecilik diğer mesleklere pek benzemez. Belediyeler insanları mutlu etmek için kurulmuş müessesler olduğu için Belediye’de çalışanlar Belediyeye emek verenler bence ayrıcalıklı insanlar. Çünkü onlar insanların mutluluğu için uğraş veriyorlar. İnsanlar yaşadıkça belediye hizmetleri devam eder. İnşallah güzel hizmetler yapmak belediyemize nasip olur. İnsanlarımız daha güzel mekânlarda yaşarlar. ”dedi.

GEÇMİŞ YÂD EDİLDİ

Belediyeciliğin zor bir görev olduğuna dikkati çeken eski Terme Belediye Başkanı Yalçın Külahlı, “Vefat eden çok değerli meclis üyelerimizi ve Belediye Başkanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. Gerçekten belediyecilik çok zor bir görev. Projeler üretirsiniz. Onları yaşama geçirmeye çalışırsınız. Allah herkse bu görevi tatmak nasip etsin. Eminim ki bir ibadet inancıyla bu görev yapılmakta yoksa ruhen ve fiziken bunlara dayanmanız mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZE DEĞER KATTINIZ

Katılımlarından dolayı teşekkür ederek 4 yıllık hizmet dönemini slayt eşliğinde anlatan Başkan Kul, “Terme’ye hizmet etmiş çok değerli belediye başkanı ve meclis üyeleri, arkadaşlarım, dostlarım. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz sizler de geçmiş yıllarda Terme için başarılı çalışmalar yapıp ilçemize değer kattınız. Hepinizi bir arada görmek çok güzel. Sizleri her zaman takdir ve şükranla hatırlıyoruz. Aramızda olmayıp vefat eden belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 22/03/2018