Başkan Kerim Aksu’dan Kurban Bayramı Mesajı


Başkan Kerim Aksu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu mesajında, bayramların sevginin paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma günleri olduğunu, belirterek şu düşüncelerini paylaştı;

“Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku ve sevgi günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması, etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının, hoşgörünün ve yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin güçlenmesi, şiddetin, savaşların yerini barışa bırakması ortak arzumuzdur.

Kurtuluş Savaşı’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda, Ülkemizin bölünmez uğruna canını veren tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, yakınlarının bayramını kutluyorum.

Değerli hemşerilerim; beraber bir bayramı yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”


Yayın Tarihi: 19/08/2018