Başkan Genç'ten Kandil Mesajı


Başkan Genç'ten Kandil Mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaşayacağımız bu manevi havası yoğun günlerin ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, toplumumuzda birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Genç mesajında, "Sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının zirveye çıktığı Üç Ayları bir kez daha görmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yaşayacağımız bu manevi havası yoğun günlerin ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, toplumumuzda birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Anne-babamız, eş-dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz" dedi.

REGAİB KANDİLİ'Nİ KUTLADI

Regaip Kandili'nin önemli zaman dilimlerinin başlangıcı olduğunu belirten Genç, mesajında şunları söyledi: "Üç Ayların manevi iklimi, toplumun tüm kesimleri arasında sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşması için bir fırsat oluşturmaktadır. Dualarımız ve gayretlerimiz, Regaip Kandili ile başlayan Üç Ayların manevi ikliminde, Milletimizin ortak huzurunu temin etmek üzere hep birlikte oluşturduğumuz barış, huzur ve kardeşlik ikliminin yeşermesi ve baki kalması içindir. Üç aylara ulaşmanın hazzı ile mübarek Regaip Kandilinin kutlu olmasını diler, tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."


Yayın Tarihi: 06/04/2016