Başkan Genç, Pazar Esnafı ve Vatandaşlarla Sohbet Etti


Başkan Genç, Pazar Esnafı ve Vatandaşlarla Sohbet Etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yoğun gündem arasında vatandaşlarla da iç içe oluyor. Pazar yerini gezen Başkan Genç, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Uludağ Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile alışverişe gelen vatandaşlara "Hayırlı Pazarlar" dileğinde bulunan Başkan Genç, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Zaman zaman pazar esnafından alışveriş de yapan Başkan Genç, pazar esnafı ile vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

İNSAN ODAKLI HİZMET

Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Osman Genç, "İlçemizde bir yandan önemli icraatlar gerçekleştirirken halkımızla her fırsatta iç içe oluyoruz. Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın biraraya geldiği pazar yerleri de halkımızla buluşmamız açısından önemli. Pazar yerleri ilçemizin ve halkımızın sıkıntılarını belirlememiz, halkımızın belediyemizden beklentilerini öğrenmemiz açısından bizim için önemli bir fırsat. Biz de pazar yerlerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz" dedi.

HER VATANDAŞIN FİKRİ ÖNEMLİ

Pazar yeri gezisi sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, "Bu gezilerimizin amacı eksiklikleri yerinde tespit etmek. Çünkü bir eksiklik veya sorunu en iyi sorunu yaşayan halkımız bilir. Biz de Başkan Yardımcılarımız ve ilgili Birim Müdürlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu tür gezilerde sorunları birinci ağızdan öğrenme imkanı buluyoruz. Her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın fikri, önerisi bizim çok değerli. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz" diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASINA KATKI

Türkiye’nin gündemine de değinen Başkan Genç, “Biliyorsunuz önümüzdeki dönemler için ülkemizde önemli çalışmalar var. Sayın ve Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız öncülüğünde Başkanlık Sistemi ve Yeni Türkiye ile ilgili. İnşallah bu gelişmeler ticaret hacmimizi, ekonomimizi büyütecek, milli gelirimize yansıyacak. İnşallah bundan herkes Pazar esnafımız da, vatandaşlarımız da kazanacak. Vatandaşlarımızın bunu çok iyi bilmesi lazım. Çarşıda, pazarda vatandaşlarımıza bunları da anlatıyoruz. Buna herkesin el atması gerekiyor. Yine halkımızı bu yeni gelişmeler konusunda bilinçlendirmek için Yeni Türkiye Konferansları düzenliyoruz. Konferanslar serimizin ikincisinde AK Parti MKYK üyesi, İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde Yeni Anayasa’yı anlatacak. Tüm halkımızı bu önemli konferansa davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 02/02/2016