Başkan Genç, İftarda Gazetecileri Ağırladı


Başkan Genç, İftarda Gazetecileri Ağırladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ve muhabirleriyle iftarda biraraya geldi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'daki ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftar yemeğinde biraraya geldi. Altınmeşe Park Tesisleri'nde verilen ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği akşamda iftarını birlikte açan Başkan Genç ve basın mensupları bol bol sohbet etme imkanı da buldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında, Başkan Genç, basın mensuplarının Ramazan ayını tebrik etti.

'BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ'

Yaptığı konuşmada Ramazan ayının sevgi, bereket, dostluk, hoşgörü ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bu ay yardımlaşmanın ön plana çıktığı ve yoksulların gözetildiği mübarek bir ay. Bu ayda yaşanan tüm güzelliklerin diğer aylarda da yaşanmasını temenni ediyorum. Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışacağız. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da basın mensuplarımızla iftarın güzelliğini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

'DEĞERLERİ GELECEĞE AKTARIYORUZ'

Ramazan ayının maneviyatını Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam binlerce kişiyle birlikte yaşadıklarını belirten Genç, "Ramazan ayı iyilik, yardımlaşma, paylaşma ve bereket ayıdır. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Her akşam 7'den 77'ye herkes aynı sofrada buluşuyor. Çocuklarımız, şehrimizde misafir bulunan Afganlı, Iraklı, Suriyeli kardeşlerimiz Ramazan'ın birleştiriciliğini yaşıyor. Ramazan etkinliklerinde çocuklarımız bir yandan eğlenirken, Ramazan'ın maneviyatını da hissetmiş ve öğrenmiş oluyorlar aslında. Değerlerimizi geleceğe aktarıyoruz" diye konuştu.

GAZETECİLERDEN YOĞUN İLGİ

Yoğun ilgi gören iftar yemeğine Başkan Osman Genç'in yanısıra, Başkan Yardımcıları Alican Usta, İrfan Göz, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, AA Bölge Müdürü İsa Sancar, İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Necdet Uzun, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Canik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdürü Musa Öztürk, yazarlar, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları katıldı.  


Yayın Tarihi: 15/06/2016