Başkan Erdoğan Tok’tan Bayram Mesajı


Başkan Erdoğan Tok’tan Bayram Mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bayramlar kardeşliğin günleridir, gelin bu bayram küskünlüklere son verme günü olsun” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı bayram mesajında bayram günlerinin kardeşliğin günleri olduğunu vurgulayarak; “Ülkemiz zor dönemlerden geçti ve hala içeride ve dışarıda büyümeyi hazmedemeyen düşmanlara karşı mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin en büyük silahı da kardeşliktir. Kardeşlik duygularımızı pekiştirerek tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi bir bütün olarak kenetlenirsek hiçbir güç karşımızda duramaz. İşte bu kardeşliğe en güzel vesilede mübarek bayram günleridir. Gelin bu bayram küslüklere son verelim. Var ise kırgın olduğumuz dostlarımızla, aile bireylerimizle, komşularımızla sımsıkı kenetlenelim ve bir bütün olarak dünyaya örnek olalım” diye konuştu.

Mesajına dünya üzerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizi unutmamamız gerektiğini hatırlatarak devam eden Tok; “maalesef ki dünya üzerinde bayram günleri dahi zulme uğrayan Müslümanlar var. Bu zulmün durması için dualarımızı esirgememeliyiz. Bayram günlerinde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve yaşlılarımızı ihmal etmemeliyiz. 7’den 70’e huzur, mutluluk ve bereket ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram geçirmeyi temenni ederken bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadesini kullandı.


Yayın Tarihi: 23/06/2017