Başkan Belur, Bayram Mesajı


Başkan Belur, Bayram Mesajı

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden olduğunu belirten Belur ‘’  Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ederek, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı müstesna bir gündür. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. Bayramı fırsat bilerek, birbirimize olan sevgimizi gösterelim. 

Bir yandan bayram sevinci yaşarken, diğer yandan ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle de aynı zamanda bir hüznü paylaşıyoruz. Devletimiz ve milletimizin yükselmesi, yücelmesi, güçlenip kuvvetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza bağlıdır. Milletimizin zaferleri ve kültürlerinin temelinde, birlik ve beraberlik ruhu yatmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyelim. Bu vesileyle bir kez daha yaşanan hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, hain saldırıların bir an önce durmasını, akan kan ve gözyaşının son bulmasını ve tüm İslam aleminde daha mutlu bayramlar yaşanmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerlevatanımızınve milletimizin bekası, birlik ve beraberliği  için şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramı’nın hepimize, aziz milletimizin her bir ferdine kutlu olmasını temenni ediyorum.’’ dedi. 


Yayın Tarihi: 03/07/2016