Yerel Buluşmalar Değerlendirme Toplantısının İkincisi Yapıldı


Yerel Buluşmalar Değerlendirme Toplantısının İkincisi Yapıldı

Ayvacık Belediyesi tarafından İskele Kafede İlçe Kamu Kurum Müdürleri ve Sendika Temsilcileri ile birlikte “ Yerel Buluşmalar Değerlendirme Toplantısı” nın ikincisini gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü, Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Yahya Babayiğit,  Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kamu Kurum müdürleri, Belediye Birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçenin genel durumunu değerlendirmek, daha iyi ve yaşanabilir hale getirebilmek amacıyla bilgi alışverişi yapmak üzere düzenlenen program Belediye Başkanı Mustafa Belur ile İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü’nün katılımcılara hoş geldin konuşması ile başladı.

İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü “ Oldukça verimli olacağına inandığım toplantımızın ve alacak olduğumuz kararlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Kaymakamının konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mustafa Belur’un 2009 yılı itibarıyla Belediyenin hayata geçirdiği projeleri, faaliyetleri, sosyal ve kültürel alandaki çalışmalar ile yapımı devam eden projelerin sunumunu yaparak 2018 yılı yatırım programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Bu toplantının amacı hem sizlerin eğer bize iletmeyi düşündüğünüz hususları birebir sizlerden dinlemek, hem de ilçemizde yürüttüğümüz kamu hizmetleri ile ilgili bizim göremediğimiz varsa bir eksiklik aksaklık bunlar hakkında sizlerden bilgi almak. Dolayısıyla bu toplantıda sizlerin bizlere vereceği bilgiler oldukça önemli, İlçemizle ilgili toplumsal nitelik taşıyan sorunları burada konuşmamız bizler açısından toplantının verimli ve etkin geçmesini sağlayacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe kurum müdürleri, okul müdürleri ve sendika temsilcilerinin talep ve sorunları ile görüş ve önerileri alındı.

Belediye Başkanı Mustafa Belur iletilen tüm talep ve sorunların değerlendirmeye alındığını ve imkânlar ölçüsünde, öncelikli olarak acil olanlar olmak üzere, çözüm yönünde gayret gösterileceğini söyledi.

Toplantının sonunda katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Belur “ Bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin, yapılacak olan yatırımların verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için el birliği ile birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bir öncelik sıralaması yaparak ilçemizin bütün yatırım sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 19/02/2018