Ayvacık’ta Yeni İş Makineleri Hizmete Sunuldu


Ayvacık’ta Yeni İş Makineleri Hizmete Sunuldu

Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ayvacık Belediyesi toplantı salonunda İlçede yürütülen çalışmalar hakkında istişare ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur’un başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Meclis Üyeleri,  İlçe mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan ve Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Belur’un İlçede yapılan çalışmaların brifingini sunduğu toplantıda Belediyenin 2017 yılında 43 mahallede yapmış olduğu çalışmalar ve projeler değerlendirilerek bundan sonraki yapılacak çalışmaların istişaresi yapıldı. Toplantıda mahalle muhtarları da teker teker söz alarak sürdürülen çalışmalar konusunda hem kendi görüşlerini hem de vatandaşların görüşlerini ilçe idarecilerine anlatma fırsatı buldular.

Belediye Başkanı Mustafa Belur “Bugün burada yapmış olduğumuz çalışmalar ve hali hazırda devam eden çalışmalarımız ve eksikliklerimiz hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere toplantı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerimizde bulunan yol sorunları geçen 1 yıl içerisinde gece gündüz çalışılarak verdiğimiz sözlerinde arkasında durarak vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Belediyemiz; geçmiş yıllar içerisinde mahallelerimiz de yeni yol açma ve yol genişletme, yol onarım, stabilize yol kaplama, gerekli görülen mahallelerimize menfez, büz gibi altyapı çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlere parke döşeme, çocuk oyun parkları, merkez mahallelerde çevre düzenlemeleri, park ve bahçeler, İlçe merkezimize Kent Meydanı, sosyal yaşamın gereksinimi olan çay içip sohbet edebileceğimiz alanlar, ilçe merkezindeki çatak deresi ıslah çalışmaları, kent estetiği çalışmaları gibi bir çok projeye imza atmış, diğer yandan da  Kapalı Spor Salonu, Su Sporları Merkezi, Su Kayağı Merkezi, Sosyal tesisler, Doğa Yaşam Parkı, Suat Uğurlu Baraj Gölüne İskeleler gibi Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde yaptığı bir çok projeye de ön ayak olmuştur. Bundan sonrada tabi ki imkanlarımız doğrultusunda aynı aşkla hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

Mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getirmek için söz alan mahalle muhtarları yapılan toplantının çok verimli olduğunu belirterek bu tür istişare toplantılarının sıklıkla yapılmasını istediler.

İş Makineleri Hizmete Sunuldu

Toplantı sonrası Ayvacık Belediyesi hizmet araçlarına yeni katılan damperli kamyon ve greyder için Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Belediye personelinin katılımları ile kurban kesilerek iş makineleri okunan dualarla birlikte hizmete sunuldu.

Başkan Mustafa Belur ‘’ Belediyemizin gücü iş makinaları ile bağlantılıdır. İş Makinelerimiz yoksa iş üretme şansımızda yok. Bu güzel İlçeye hizmet üreteceksek güçlü iş makinelerine sahip olmamız gerekir. İlçemize daha iyi hizmet verebilmek adına göreve geldiğimiz ilk günden itibaren imkanlarımızı seferber ettik. Belediyemiz araç parkını yenilemek, güçlendirmek için girişimlerde bulunarak gerek hayırsever iş adamlarımızdan gerekse Belediyemizin imkanları ölçüsünde kıt kanaat biriktirdiğimiz bütçemizle İlçemize çok daha iyi hizmet sunabilmek adına her geçen gün araç parkımızı güçlendiriyoruz. Belediyemize imkanlarımız doğrultusunda kazandırmış olduğumuz yeni damperli kamyon ve greyderimiz Belediyemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.


Yayın Tarihi: 05/11/2017