Atakum'da Tecrübe Paylaşımı


Atakum'da Tecrübe Paylaşımı

Taşçı, "Tecrübe en önemli kazanım..."

Kariyer Yolunda Tecrübe konulu söyleşi programında işadamı ve akademisyenler ile öğrencileri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İşadamlarımız ve akademisyenlerimizin tecrübeleri, gençlerimize ışık olacaktır” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide, işadamları ve akademisyenler, tecrübelerini OMÜ’lü öğrencilerle paylaştı. Yalı Kafe’de düzenlenen söyleşide, konuşmacıların başarı hikayelerini dinleyen öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili sorular yöneltti.

Atakum Belediyesinin, OMÜ’lü öğrencilere yönelik olarak düzenlediği ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlerimiz, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılacaklar. İş hayatlarında onları bekleyen zorluklar hakkında bilgi sahibi olmalarını istedik. Bu anlamda her birinin bir başarı öyküsü bulunan işadamları ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu söyleşinin verimli olduğunu düşünüyorum. Hayatımızda en önemli kazanımlardan birisi de tecrübedir. Konuşmalarımız, tecrübelerini öğrenci kardeşlerimizle paylaşarak, gelecek hayallerine ışık tuttu. Önemli bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu duyduk” dedi.

İşadamı Gökhan Güler’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiye, OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Doğan, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Marka Danışmanlık Ajans Başkanı Mustafa Solmaz ve Albaraka Türk Karadeniz Bölge Müdürü İbrahim Uzun konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar iş ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları, başarı hikayelerini anlattı. Söyleşinin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı konuşmacılara teşekkür plaketi hediye etti.


Yayın Tarihi: 01/03/2018