Artvinliler Buluştu


Artvinliler Buluştu

Samsun’da bulunan bazı Artvin hemşehri dernekleri Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk’ün düzenlediği programda bir araya geldi. Programa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı.

Samsun’da faaliyetlerini sürdüren bazı Artvin hemşehri dernekleri, Bizim Artvin Derneği Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk’ün davetlisi olarak Cihangir Restoran’da birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Yemeğe Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı.

Sergiledikleri birlik ve beraberlik için hemşehrilerine teşekkür eden Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, ‘’Artvin hemşehri dernekleri arasındaki ilişkileri geliştirmek ve hemşehrilerimize daha faydalı olabilmek adına düzenli olarak bir araya geliyoruz. Birlikten güç doğar düşüncesiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sağladığımız bu birlik ve beraberliği daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu akşam aramıza katılarak bizleri onurlandıran ve her zaman yanımızda olan Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı’ya teşekkür ederiz’’ dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, hemşehri derneklerinin önemine değinerek, ‘’Öncelikle burada sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.  Artvinli kardeşlerimiz gerek Atakum için gerek Samsun için gerek memleketleri için ellerinden geleni yaptılar ve yapıyorlar.  Sizlere böyle güzel bir birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösterdiğiniz için sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.


Yayın Tarihi: 21/01/2018