Samsunspor Anıtı İçin Son Tarih 24 Mart


Samsunspor Anıtı İçin Son Tarih 24 Mart

Canik Belediyesi tarafından kamuoyunun beğenisine sunulan Samsunspor Anıtı için "Anıt Seçme Tarihi" 24 Mart Cuma günü sona eriyor. Şu ana kadar sosyal medya ve “www.canik.bel.tr/samsunsporaniti” sayfası üzerinden yapılan oylamada 10 bine yakın kişi tercihte bulunurken, üç nolu anıt ön plana çıktı.

Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden futbol adamlarını anıtla ölümsüzleştirmek isteyen Canik Belediyesi tarafından hayata geçirecek olan Samsunspor Anıtı'na Samsun kamuoyu yoğun ilgi gösterdi. Onlarca proje arasından seçilerek taraftarların beğenisine sunulan 4 farklı anıt projesi için “www.canik.bel.tr/samsunsporaniti” adresinden ve sosyal medyadan yapılan oylamada 10 bine yakın kişi oy kullanırken, üç nolu anıt ön plana çıktı. Anıt tercihi 24 Mart Cuma günü sona eriyor.

OYLAMA DEVAM EDİYOR

Canik Belediyesi anıt çalışmalarını sürdürürken, “www.canik.bel.tr/samsunsporaniti” internet adresinden ve sosyal medyadan yapılan oylamada, 3 nolu anıt yüzde 31,90 oranında tercih edilirken, 4 nolu anıt yüzde 29,59, 2 nolu anıt yüzde 27,34 oranını yakaladı. 1 nolu anıt ise yüzde 11,17 oranında tercih edildi. Samsunlular, 24 Mart Cuma gününe kadar beğendikleri anıt için tercihte bulunabilecek.

FİZİKİ ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Samsunspor'un bu şehrin markası olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bize gelen ve bizim hazırlattığımız onlarca proje arasından kamuoyunun beğenisine sunduğumuz anıt projelerine Samsunlu hemşehrilerimiz büyük ilgi gösterdi. Artık anıt seçme aşamasını bitiyoruz. Cuma günü yapılacak son tercihlerin ardından öne çıkan anıt için fiziki çalışmalara hız kaybetmeden başlayacağız. Artık yavaş yavaş ihale aşamasına yaklaşıyoruz. Ben projemize yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 19/03/2017