Altınordu’da Çalışmalar Gece Gündüz Devam Ediyor


Altınordu’da Çalışmalar Gece Gündüz Devam Ediyor

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçede devam eden çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirterek, “Bizim amacımız yaptığımız çalışmalarla 2018 yılına daha rahat ve daha konforlu girmek” dedi.

Altınordu Belediyesi 2018 yılı sonunda hedeflediği 135 km sıcak asfalt ve 262 km’lik beton yol hedefine ulaşmak adına sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış aylarında oluşan iyi hava şartlarını fırsata çeviren Altınordu Belediyesi daha fazla hizmet için gece ve gündüz olmak üzere çift vardiyalı bir çalışma sistemi ortaya koyuyor.

BAŞKAN TEKİNTAŞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Şehrin alt yapısı tamamlanmış modern bir kimlik kazanması için durmaksızın çalışan Altınordu Belediyesi bu kapsamda Bahçelievler Mahallesinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Mahallenin birçok sokağında hayata geçirilecek olan sıcak asfalt uygulaması için çalışmalar yürüten belediye ekipleri, asfalt öncesi söküm işlemi gerçekleştirdi. Bahçelievler Mahallesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden parke söküm işlemlerini yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alırken çalışanlara ise baklava ikramında bulundu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “VATANDAŞLARIMIZDAN SABIR DİLİYORUZ”

Yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. 2018 yılına konforu arttıracak çalışmalar yaparak huzurlu bir şekilde girmek istediklerinin altını çizen Başkan Tekintaş, “Hava koşullarının iyi gitmesi ile birlikte bizlerde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaların yürütülmesi sürecinde çevreye verdiğimiz rahatsızlık sebebi ile vatandaşlarımızdan sabır diliyoruz. Bizim amacımız yaptığımız bu çalışmalarla 2018 yılına daha rahat ve daha konforlu girmek. Şuanda 2. Sanayi Sitesi’nde, Yaşlı Yaşam Merkezi’nde, Şirin Pazar’da, Karacaömer Sanayi Sitesi’nde ve bunların yanı sıra birçok projede çalışmalar hızla devam ediyor. Her alanda yaptığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 27/12/2017