Alın Terinin Kutsallığını Bilen Bir Medeniyetin Mirasçılarıyız


Alın Terinin Kutsallığını Bilen Bir Medeniyetin Mirasçılarıyız

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye’nin kalkınması ve daha üretken hâle gelmesinde alın teriyle çalışan tüm emektarların emeğinin bulunduğunu söyledi.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

İşçi, memur ve emek veren tüm vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Bu günün toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum.

Her geçen gün büyüyen ve ekonomisi gelişen ülkemizin en değerli sermayesi işçiler ve onların verdiği emektir. Türkiye’nin kalkınması ve üretken hâle gelmesinde emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeği hiç şüphesiz çok büyüktür. Dünyanın birçok ülkesinin her geçen gün gıptayla baktığı ve hayranlıkla takip ettiği ülkemiz, verilen emeğin sonucu olarak kalkınmada büyük bir ivme yakalamıştır. Memleketimiz, geçmişten bugüne olduğu gibi yarınlara da en büyük sermaye olan emek gücüyle taşınacaktır.

Bizler, alın terinin önemi ve kutsallığını bilen, tüm insanlığa örnek olan bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı destekle daha güçlü, daha huzurlu ve daha gelişmiş olarak, insan hakları ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürmektedir.

Sevgili, saygılı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında ve huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyorum.


Yayın Tarihi: 30/04/2017