Parke ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor


Parke ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

19 Mayıs Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dâhilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Pazar Mahallesinin cadde ve sokaklarında kilit parke ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları belirlenen programlar dâhilinde devam ederken, 2018 yılında ilçe merkezinde toplam 12 bin metrekare kilit parke döşemesinin yapılacağı belirtildi.

Çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "İlçemizin geleceği için önemli gördüğümüz doğalgaz hizmetlerinin ardından bozulan yollarımızın tamiratlarını hızla tamamladık. Pazar mahallemizde örnek sokak çalışmaları kapsamında baskı beton çalışmaları için zemin çalışmaları bir taraftan devam ederken, diğer taraftan alt yapısı tamamlanmış olan yollarımızda parke kaldırım ve yol çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Tek amacımız vatandaşlarımızın tertemiz bir ortamda yaşamalarını sağlamasıdır’’ dedi.


Yayın Tarihi: 28/02/2018